bla-bla-bla..................:sleep:Somnul este un sfatuitor bun(parca shakespeare).Noapte buna tinere Romeo!Ce vremuri!Daca esti singur si neconsolat ia-l pe City star de manuta si iesiti la un suc impreuna .fireste insotiti.fiecare de deprimarea lui pereche..copilarii...fiecare are in traista lui cateva povestioare eu am vreo doua care dateaza de cand eram la gradinita...eu il placeam eram soimi ai patriei,numa ca ai lui nu ma lasau sa ma joc cu el fiindca eram mai saracuta ,mai saracacios imbracata el fiind fiul inginerului din sat...s.a.m.d.p.Si uite ca am supravietuit acelei iubiri fantastice(eu spre deosebire de tine am insistat...nu m-am data batuta tot incercam sa ma joc cu el ba ma jertfeam sarind gardul gradinitei sa-i cumpar si eugenii..spirit de sacrificiu,nu?)Succes!Cine stie daca donsoara ta nu o fi cumva vreo prefacuta de aia batuta la cap de catre mumasa sa se marite musai numa cu preot.din acelea carora li se scurg ochii dupa studentii la teologie.ca sunt atatea mironosite de astea pudice,mimoze.Poate gresesc dar cerceteaza de ce ea vrea tu sa fii preot..in primul rand tu sa fii omul pe care il iubeste..si apoi preotii nu se fac preoti ca vor nevestele lor sa manance coliva si colaci o fac din tatiuni mult mai inALTE.Sper ca nu te-am descurajat,esti atat de tanar si ai preocupari atat de inalte!
|