View Single Post
Vechi 30.08.2012, 00:30:24
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de bogman margareta Vezi mesajul
AM facut in mai multe rinduri transfuzii dar se pare ca in urma hemoragiei digestive ,a pierdut mult singe si mi sa recomandat de un neurolog ca asta este cea mai buna solutie sa se refaca anemia ,si in caz ca mai trebuie repetat acest tratam,ent se poate repeta in interval de citeva luni daca merg treburile asa cum se asteapta de la aceasta fiola atunci nu mai va fi nevoie numai peste un an.Miine merg la hematologie sa vb cu o doctorita sa vad mai multe detalii.Rebecca este si acum in acest moment sub perfuzie ptr ca azi a avut tensiune de 5 cu 7 si tot timpul anemia ii provoca stare de somnolenta si dureri musculare insotite de spasme puternice ale membrelor,...cam atit pot sa va spun deocamdata .miine voi sti mai multe sa va informez ,va multumesc ptr interesul cu care m-ati surprins,...Doamne ajuta
Doamna Margareta, eu nu va pot ajuta cu bani intrucat nu am nici un venit deocamdata, insa pot sa va spun ca ati facut bine cerind ajutor aici pe forum. Spun asta deoarece am cerut si eu candva ajutor material si oamenii care au posibilitati materiale cat de mici (iar unii chiar au venituri mici) s-au dovedit foarte saritori, slava lui Dumnezeu! Din mare necaz am iesit cu ajutorul crestinilor de pe acest forum, Dumnezeu sa-i ocroteasca si sa-i rasplateasca!

Asadar, sunt sigur ca aceia care au o minima posibilitate sa va ajute, va vor ajuta. Si iarasi stiu ca aceia care nu au venituri dar au o inima de om adevarat in ei, se vor ruga fierbinte pentru dvs. si pentru Rebecca.

Domnul sa va ocroteasca! Domnul sa va dea curaj! Domnul sa aduca sanatate si pace sufleteasca in viata dvs. si a copilei care sufera! Domnul sa ne dea nadejde! Domnul sa ne miluiasca pe toti! AMIN+
Reply With Quote