View Single Post
Vechi 30.08.2012, 13:18:03
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Mai intai am o intrebare:
Pana la urma fata a fost operata la stomac?
Pentru ca daca nu se opreste acolo hemoragia, nu se poate rezolva nici anemia si va fi mai rau.
Si de la ce i se trage aceasta hemoragie? Nu mananca sau ce se intampla?
Intreb pentru ca poate se pot lua masuri sa nu mai apara astfel de probleme.

Si ar trebui depuse acte la Ministerul Sanatatii. Si ei ar trebui sa ajute cumva material/financiar si eventual sa elibereze formularul pentru tratament in strainatate.

Da, o pagina de internet ar fi buna, ca poate mai citesc si altii, chiar de alte credinte, dar cu bani si pot ajuta, sau chiar medici care ar ajuta-o gratuit.

Si da, si eu sunt de parere ca este de nevoie si de parerea altor medici, pentru ca daca nu s-a facut inca operatia si medicul spune, ceea ce a scris d-na Bogoman mai sus, atunci...n-am cuvinte.

Nu stiu care este prognosticul la un astfel de diagnostic. Exista oameni paralizati care traiesc mult. E vorba numai de anumite complicatii care pot apare.

Un articol la ziarul local ar ajuta mult. Poate ca se gasesc posibilitati de serviciu pentru tatal si fratele. Cine sta prin zona, scrieti la ziar.

Si pentru numele lui Dumnezeu - trebuie facuta urgent operatia. Transfuzia nu ajuta. Pe o parte se pune sange, pe alta se pierde? Nu se poate. Mergeti cu ea la Bucuresti macar.