Raspund
Azi am fost cu ea la hematologie si s-au facut mai multe investigatii ,dar nu este necesar transfuzie de singe este nevoie de acest ser ptr. ca este un ser care reconstruieste globulele rosii ,Rebecca are hemoglobina 6 si ar fi nevoie decel putin 7-8 In urma acestui ser se va incepe reconstructia celulelor rosii,Exact asa am scris cum mi-a spus doctorul de la hematologie ,au incercat ei sa dea telefoane pe la casa de asigurari dar cereriile sunt multe si se aproba anevoiosi.Deci asta este cea mai buna solutie ,combinat cu hidrocortizon se prepara o perfuzie si se repeta cel putin odata inca la o saptamina mai apoi depinde de rezultatul singelui ,a hemoglobinei si se mai repeta la nevoie,....asta am rezolvat azi,...as vrea din suflet sa fie bine sa pot sa o ajut cu multe indicatii ce le-am primit ,din pacate trebuie sa tin cont de sfatul celor care se pricep si sunt de meserie IN ceeace priveste hemoragia digestiva nu este nici o problema aia sa rezolvat cu tratamentul si cu regimul alimentar ,insa a ramas f anemica ,si neprimind un tratament mai bun de tratarea anemiei ,Rebecca sufera acum de anemie cronica Daca in cel mai scurt timp nu este tratata ,poate sa se produca Leucemie,..Doamne ajuta
|