View Single Post
Vechi 15.10.2007, 12:58:14
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule, mie mi se pare ca sunt vrednice de crezare cele de acolo, ca Sfanta Virginia sau Virginica, este chiar o Trambitza a Sa, nu am de ce sa ma indoiesc fiindca se vede mana Domnului, din chinurile la care a fost supusa, din incercarile pe care i le-a dat, deci n-am nicioindoiala ca a lucrat Hristos prin aceea, shi a vestit lucruri mari... insa problema ramane in sanul nostru ca nu cumva noi sa greshim laudandu-ne... shi apoi mi-e tare frica sa nu se instaureze cel rau, prin noi, in numele Noului Ierusalim... dar mi se pare, la prima lectura, ca aceia sunt faraindoiala nishte oameni curatzi, sinceri shi credincioshi la modul cel mai potrivit, creshtin-ortodox...
Acuma ramane problema calendarului, shi cum este defapt, dar nu cred sa fie o asha mare problema, dar totushi ar trebui ajuns la adevar shi in privintza aceasta... Dar lasand asta la oparte, ca nu shtiu daca nu problema cu calendarul aste adaugata la frumasa shi dreapta credintza a sfintei Virginia, una din trambitzele bine vestitoare ale lui Hristos, tocmai pentru a o aduce in zona sectarismului, pentru a i se pierde din valoare shi a fi trecuta cu vederea sau mai rau a se arunca noroi asupra ei prin trecerea acesteia la eretici shi sectarism... Dar mi se par cuvintele ce le-am citit acolo reale, dar nu pentru buricire, ci vaidecapul nostru (ca ne vor ura totzi), intr-adevar, pentru propovaduirea in lumea larga a lui Hristos... a Noului Ierusalim ceresc ce ishi imprashtie razele sale dinspre Romania, dar sa nu ne fie asta spre buriceala shi ingamfare ca e vai de capul nostru... dar mi se par adevarate shi frumoase shi mantuitoare toate cuvintele... deci nu cred ca este erezie ci este transformare in erezie pentru a fi pierduta acele intzelepciuni shi smerenii drept-maritoare...
Reply With Quote