View Single Post
Vechi 31.08.2012, 09:10:08
Tartaruga Tartaruga is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Ați spus, în postarea anterioară:

Asta înseamnă că Dumnezeu este de acord cu viața, nu cu procedura care a dus la ea: violul sau crima fertilizării in vitro.

@Laura: aș îndrăzni să vă sugerez să nu mai postați "cearșafuri" cu documentație. Un link, o bibliografie sau un citat scurt ajung. Eu cred că un forum este un spațiu de dezbatere, nu un spațiu al paradei de documente. Mereu am considerat că acele cărți al căror aparat critic depășește, ca volum, cartea însăși, sunt de necitit. Vă rog, nu mi-o luați în nume de rău.
Domnule Mihnea,

Eu am vorbit despre fertilizarea in vitro nu despre crima. Sa inteleg ca prin "cuplu de criminali" dvs. v-ati referit la cuplurile care apeleaza la fertilizarea in vitro? Pentru ca in acest caz judecata va apartine in exclusivitate. Eu nu am zis nici macar o secunda ca ar fi crima ar fi si absurd. Crima (ucidere) inseamna a lua viata nu a o da. Crima (delict) inseamna a incalca o regula si a face astfel rau altcuiva, si iar nu-i cazul. De unde ati tras dvs. concluzia ca Dumnezeu ar considera o crima modul de fertilizare in vitro?
Reply With Quote