View Single Post
Vechi 31.08.2012, 13:07:10
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Azi noapte mi-a mai venit o idee:
Exista revista Formula AS, care este citita in toata tara si chiar si in strainatate.
Ei se ocupa si de ajutorarea unor cazuri deosebite. Aduna fonduri si le repartizeaza la cei care au nevoie. (Fundatia Formula AS)
La rubrica "S.O.S Cazuri de extrema urgenta" se poate scrie si solicita ajutor.
Din cate am inteles revista solicita copie dupa actele medicale doveditoare.

http://www.formula-as.ro/2011/955/s-...-urgenta-13364

http://www.formula-as.ro/2011/955/s-...rmula-as-13363

Asta este un exemplu.

Adresa redactiei:
Str. Av. Nicolae Drossu, Nr. 16, Etj. 1, Apt. 3, Sector 1, Bucuresti

Putem sa scriem asa:

"O mama eroina are nevoie de ajutor

Pe un forum crestin am aflat o femeie minunata care are mare nevoie de ajutor pentru fiica ei bolnava. Mama nu a indraznit sa vina sa ceara, dar cazul a fost publicat pe forum de o crestina care l-a cunoscut. Acum va scriem si dumneavoastra in speranta ca multi vor citi si vor putea ajuta intr-un fel sau altul.
D-na Margareta Bogman a ingrijit vreme de 33 ani pe fiica sa bolnava de tetrapareza,..... cu mult devotament. Pe langa aceste boli, mai apar probleme neprevazute. In ultima vreme Rebecca a suferit o hemoragie digestiva care a dezechilibrat-o mult si a produs o grava anemie.
Situatia materiala a familiei este f.precara.
Sotul si fiul doamnei Bogman nu mai au loc de munca din motive economice.
Rebecca are nevoie urgenta de medicamente pentru anemia puternica efect al hemoragiei digestive, de materiale pentru higiena (pampersi pentru adult...), alimentatie corespunzatoare.
Poate cineva din Baia Mare poate oferi loc de munca sotului si fiului.
Bani se pot dona in contul......
Adresa doamnei Bogman este.....

Va multimim anticipat."

Cine poate (din tara), va rog sa completati si eventual sa modificati cum va place anuntul si sa-l trimiteti la adresa redactiei.

Dumnezeu ne va auzi rugaciunile si o va ajuta pe d-na Bogman.
Vom mai gasi solutii.