Citat:
În prealabil postat de sophia
Esti rautacios si asta nu face parte din credinta. Asa ca vezi mai intai barna din ochiul tau.
|
Sophia oi fi, nu neg că sunt cel mai bun om. Ascultă înregistrarea și apoi te invit să vedem unde e bârna. Până atunci lasă bârna și ascultă înregistrarea.
Citat:
Pe urma o citezi si tu ca si Laura19. Sunteti cumva impreuna (rude ceva)?
|
Înregistrarea este publică pe net, oricine are acces la această informație. Nu știam că două persoane care au aceeși părere trebuie să fie neapărat rude.
Citat:
Aceasta doamna poate sa fie crestina, nu neg, dar medicina ei nu ma convinge.
|
Și mă rog medicina cui te convinge? Medicina ta propie?
Citat:
Eu una nu sustin tratamentul "in vitro".
|
Păi dacă nu îl susții atunci nu văd rostul dicuției noastre. Nu văd de ce te-ai atacat.
Citat:
Asa, numai sa sariti pe noi si sa ne batjocoriti este f.usor.
|
Eu te-am invitat la documenție și ți-am atras atenția indirect (se pare că te-ai simțit) să mai iei o pauză, căci s-ar putea să greșești. Nimeni nu are treabă cu tine, ci eu personal am treabă cu această metodă diabolică. Înțelegi? Încearcă să faci puțin diferența. De asemenea nu doresc să-ți împărtășesc faptul că îți înțeleg durerea și îți doresc multă putere să poți trece peste acest necez.
Citat:
Si am mai spus: va este usor sa vorbiti, voi aveti copii.
|
De unde ai ajuns la concluziile astea. Din câte rețin eu Laura nu are copii. Deci neconcludent.
Citat:
Incercati sa ne intelegeti si pe noi. asta se numeste crestinism, nu ceea ce faceti voi aici (cu noi).
|
Aceeași rugăminte eu am și eu. Încercați și voi să înțelegeți că această metodă nu îndeplinește învățătura ortodoxă.