View Single Post
Vechi 31.08.2012, 13:58:32
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Esti rautacios si asta nu face parte din credinta. Asa ca vezi mai intai barna din ochiul tau.
Sophia oi fi, nu neg că sunt cel mai bun om. Ascultă înregistrarea și apoi te invit să vedem unde e bârna. Până atunci lasă bârna și ascultă înregistrarea.

Citat:
Pe urma o citezi si tu ca si Laura19. Sunteti cumva impreuna (rude ceva)?
Înregistrarea este publică pe net, oricine are acces la această informație. Nu știam că două persoane care au aceeși părere trebuie să fie neapărat rude.

Citat:
Aceasta doamna poate sa fie crestina, nu neg, dar medicina ei nu ma convinge.
Și mă rog medicina cui te convinge? Medicina ta propie?

Citat:
Eu una nu sustin tratamentul "in vitro".
Păi dacă nu îl susții atunci nu văd rostul dicuției noastre. Nu văd de ce te-ai atacat.

Citat:
Asa, numai sa sariti pe noi si sa ne batjocoriti este f.usor.
Eu te-am invitat la documenție și ți-am atras atenția indirect (se pare că te-ai simțit) să mai iei o pauză, căci s-ar putea să greșești. Nimeni nu are treabă cu tine, ci eu personal am treabă cu această metodă diabolică. Înțelegi? Încearcă să faci puțin diferența. De asemenea nu doresc să-ți împărtășesc faptul că îți înțeleg durerea și îți doresc multă putere să poți trece peste acest necez.

Citat:
Si am mai spus: va este usor sa vorbiti, voi aveti copii.
De unde ai ajuns la concluziile astea. Din câte rețin eu Laura nu are copii. Deci neconcludent.

Citat:
Incercati sa ne intelegeti si pe noi. asta se numeste crestinism, nu ceea ce faceti voi aici (cu noi).
Aceeași rugăminte eu am și eu. Încercați și voi să înțelegeți că această metodă nu îndeplinește învățătura ortodoxă.

Last edited by ovidiu b.; 31.08.2012 at 14:06:43.
Reply With Quote