View Single Post
Vechi 31.08.2012, 19:41:00
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Iubirea nu exclude cinstea. Trebuie sa fii cinstit si sa nu minti partenerul, sa-i spui adevarul inainte, cande se mai poate face ceva, nu pus in fata faptului implinit. Si este valabil nu numai pentru copii, ci si pentru alte lucruri: boli, datorii, probleme. Nu e vorba de prezentat o dovada ci de a discuta deschis. Tie ti-ar place sa vina sotul candva dupa casatorie si sa-ti spun ca are SIDA, sau este impotent, sau are un copil din alta casatorie, sau are datorii?
Si de unde stii tu care din noi nu poate avea copii? Si nu, nu suntem fericiti nici unul din noi, dar asta este.
E vorba numai ca ramai cu ideea ca poate cu altcineva ai fi putut avea copii, asa un regret. E greu sa explici cuiva care nu a trait asta si nu poate pricepe.
Nu mi-ar place sa am surprize de care ai spus dar mi se poate intampla. De fapt in mod sigur ai sa descoperi defecte/lucruri care nu-ti convin la partener sau te va pune in situatii care nu-ti convin. Si in mod sigur ai sa-i faci si tu lui acelasi lucru. Viata nu e perfecta, partenerul nu e perfect si nici tu. Cum le/te imbunatatesti?
Ideea ca cu altcineva ai fi avut copii e infantila (si eu zburam daca eram cu Superman)...daca Dumnezeu nu vrea poti sa fii cu "n" alticneva si tot sa nu ai copii.Inteleg foarte bine prin ce treci. Durerea psihica poate fi perceputa extrem de urat si cand se combina cu cea fizica atunci sa vezi. Sunt cazuri mult, mult (e putin spus) mai dramatice ca al tau.
Reply With Quote