View Single Post
Vechi 31.08.2012, 19:55:14
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Adriana, tu nu intrebi ceva, vrei sa demonstrezi ceva. Eu stiam deja unde vrei sa ajungi, ca nu au importanta dogmele (diferite) si tu ai deja raspunsul, doar vrei sa ne arati si noua. Nici nu inteleg ce vrei sa faci, pe tine te intereseaza doar dogmele diferite, nu lista cu toate dogmele. Eu ti-am dat cateva, dar vezi ca nu te intereseaza, atunci ce rost mai are sa scriem degeaba, oricum nu o sa iei in seama decat parerile care converg catre ceea ce vrei sa demonstrezi. Iar ceea ce vrei sa arati e gresit.
Punct lovit. Insa, tot nu pricep.... de ce te tot obosesti?... Ca sa dai prilejul altor agitatii sterile si, apoi, paguboase?...

Aplicarea metodologiei generale a cercetarii experimentale din stiinte, imi pare de-a dreptul caraghioasa cand obiectul "cercetarii" este Dogmatica. Cel mult asta e o manevra a unuia care se crede istet iar pe altii ii crede buni de aburit (manipulat) sau pur si simplu o puerila generalizare abuziva a unei abordari consacrate intr-un domeniu pe domenii cu alte legitati si cai de cunoastere.

Medicina nu-i teologie si viceversa, vorba lui ... Basescu.

Last edited by ioan cezar; 31.08.2012 at 22:11:48.
Reply With Quote