Citat:
În prealabil postat de Demetrius
Adică recoltarea de spermă nu se poate face altfel decât în urma unei erecții, nu?
Asta explică de ce orice trup uman se naște ca urmare a unui... păcat trupesc, animalic; rezultă că nu există erecție... binecuvântată, nici în cadrul unei cununii.
|
M-ati lasat masca. Pana si pe mine!...care nu se poate spune ca nu am scris destule prostii pe acest forum...
Sunteti Solarian de tipul celui imagina t de marele Asimov, sau Face-Dancer din seria Dune? Intreb de SF, pentru ca, no offence, cu realitatea sunteti destul de impotrivit, sa zic asa. Primo, sustineti obstinat erezii vechi si nu mai putin periculoase. Secundo, suna ridicol. Tertio, nici un barabt nu ar vorbi asa. Nice 2 meet an alien. Specia mea e pe sexe si se reproduce prin fecundare interna. Asa ne-a creat Dumnezeu, Cel Care a dat si dogemel in BC, prin asistenta Sfantului Spirit la Cinzecime si apoi la Sfintele Concilii. Ah, am uitat, aveti alte opinii...nu stiam ca secta est-europeana zisa a "scopitilor" s-a infiltrat si la noi...dar nu stiu eu multe, nu sunt sectolog.