View Single Post
Vechi 31.08.2012, 23:55:10
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Asadar, daca tu marturisesti ce spun sf. Ignatie, sf. Luca al Cimeei, sf. Iustin, par. Arsenie Papacioc si toti sfintii nu am nimic de spus, recunosc ca m-am inselat. daca nu da tu alte argumente pentru a arata ca se insala, nu doar acuze fade.
Începe să-mi fie jenă în locul tău când îți citesc accesele astea de mesianism paranoid. Când o să ajungi la sfințenia și faptele sfântului Luca al Crimeei, sau măcar să te îndrepți spre așa ceva, atunci și doar atunci "comărturisirea" ta împreună cu acela o să capete valoare și sens. Altfel nu faci altceva decât să repeți ca un papagal cuvinte pe care nu le-ai trăit, nici nu le înțelegi, dar le folosești cu nerușinare pe post de suport pentru aberațiile tale.

Citat:
Data trecuta te asociai in idei cu HoratiuM, acum cu MihaiG (care datorita aberatiilor tale in trecut a inceput sa ma atace pana a fost banat), tu insuti arati cu cine esti solidar in conceptii, nu trebuie sa spun eu ceva in plus.
Tu cam tot ce spui e în plus așa că poți să pui practică liniștit propria cugetare. Că vehiculezi minciuni în fragmentul de mai sus îți va dovedi următorul link

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...MihaiG&page=48

Să vezi acolo cât de "solidar în concepții" sunt cu MihaiG. Cât despre HoratiuM, mă simt chiar un pic flatat că mă "asociezi în idei" cu el. Dintre toți de pe forum, el ți-a arătat cel mai limpede impostura în care te scalzi.

Later edit - am văzut târziu intenția lui Ioan de a modera discuția, respectiv observația lui Decebal și mă opresc aici.

Mă gândeam adineauri că lenea, mai ales asta vesperală, poate să aibă efecte secundare pozitive, fiindcă îți mai frânează și lucrarea cea rea, nu doar exercițiul virtuților.