View Single Post
Vechi 01.09.2012, 00:10:34
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
Îmi cer scuze că intervin dar cred că postări orecum acelea ale lui MihailC, Ioan Cezar și chiar și ale lui Cătălin, dar în special ale primilor doi, care vizează persoana interlocutorului cred că erau mai bune pe spațiul mesageriei private și nu spațiul public. Poate că este și mai bine, în cazul în care aveți ceva de raportat sau de reproșat, etc lui Cătălin să continuați să o faceți prin mesageria privată. Nu mai era mult și Ioan Cezar începea să ne facă descrierea nevrozei obsesionale și să ridice ipoteza că unii își fac ritualu' aici pe forum.
Asa este, asa cred ca ar si trebui sa fie. Dar tinind cont de context, de atmosfera care se mentine din pacate pe acest topic, mi-a parut ca ar avea un sens (bun) interventia. Si inca, sensul vizat de mine e limpede ca tinde spre depasirea momentului de impas din relatia celor doi vechi prieteni ai nostri, ai celor de pe forum.

Iar punerea problemei in termeni mai extravaganti (fixatie, aroganta etc.) a fost un copy-paste din limbajul celor doi oponenti (si-au reprosat reciproc, mai fin sau mai direct, aceste aspecte pe care eu le-am reliefat pe sleau mai apoi sau chiar am ingrosat, spre a scoate clar pestele putrezit de sub pres, asadar spre limpezire/clarificare). E limpede, sper, pentru Mihail si pentru Catalin, ca nu le-am adus vreo injurie sau etichetare/osindire, ci pur si simplu am brodat nitel in anumite zone, cu buna-vointa. Daca nu-i asa, inseamna ca m-am exprimat prost. Dar sa-i lasam pe ei sa isi spuna opinia, totusi, daca vor dori...

P.S. Abia acum am vazut ca Mihail a intervenit intre timp. Buna precizarea despre lene (vesperal vine de la viespe? de la viespile sectante si/sau ecumeniste?), din final...:)

Last edited by ioan cezar; 01.09.2012 at 00:14:28.
Reply With Quote