View Single Post
Vechi 01.09.2012, 03:05:42
Tartaruga Tartaruga is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Da' Avram și Sara se pricepeau la medicină? Mă pricep atâta cât să-mi fac singur o injecție IM.

Dreptatea lui Dumnezeu este aceeași pentru tot Universul și pentru totdeauna; cu multă considerație și respect vă rog să mă iertați că nu mă iau după judecata dvs.

În niciun caz El nu caută la judecata mea, ci eu, ca să-mi fie bine, trebuie să caut dreptatea Lui pentru că El, orice ar face, vrea binele meu mai mult decât vreau eu; așadar, ceea ce cred eu că mi-e bine(un copil FIV) în mod sigur nu e dacă El nu-mi binecuvântează zămislirea naturală.
Nu era vorba despre medicina la Avram si Sara, ci de credinta si fidelitate in cuplu. Nu au avut suficienta credinta sa astepte ca atare Avram nu a avut relatii doar cu Sara. Daca dreptatea lui Dumnezeu este aceeasi in toate timpurile inseamna ca si acum un barbat ar trebui sa poata practica poligamia daca o doreste si sa faca astfel copiii cu alta daca sotia ii este sterila. Ori Domnul a spus ca de la inceput nu a fost asa. Si totusi Ismail a fost binecuvantat sa ajunga o natiune puternica, si a ajuns: arabii, care sunt musulmani. Dvs. pricepeti unde este dreptatea lui Dumnezeu aici?

Dreptatea lui Dumnezeu este una, in timp ce interpretarea umana a dreptatii lui Dumnezeu poate fi cu totul alta. Nu am auzit vreodata ca un copil sa fie altceva decat un dar de la Dumnezeu si o binecuvantare...
Reply With Quote