Citat:
În prealabil postat de Tartaruga
Nu era vorba despre medicina la Avram si Sara, ci de credinta si fidelitate in cuplu. Nu au avut suficienta credinta sa astepte ca atare Avram nu a avut relatii doar cu Sara. Daca dreptatea lui Dumnezeu este aceeasi in toate timpurile inseamna ca si acum un barbat ar trebui sa poata practica poligamia daca o doreste si sa faca astfel copiii cu alta daca sotia ii este sterila. Ori Domnul a spus ca de la inceput nu a fost asa. Si totusi Ismail a fost binecuvantat sa ajunga o natiune puternica, si a ajuns: arabii, care sunt musulmani. Dvs. pricepeti unde este dreptatea lui Dumnezeu aici?
Dreptatea lui Dumnezeu este una, in timp ce interpretarea umana a dreptatii lui Dumnezeu poate fi cu totul alta. Nu am auzit vreodata ca un copil sa fie altceva decat un dar de la Dumnezeu si o binecuvantare...
|
Domnul a spus că dintru început nu a fost așa în privința ”cartei de despărțire” pe care bărbatul o dădea femeii ca să o lase.
Dumnezeu a binecuvântat sămânța lui Avram și arabii sunt o națiune puternică; asta trebuie să fie dreptatea lui Dumnezeu și o iau ca atare, nu închipuirea mea.
Așa cum spuneți, dreptatea Lui este una, pe când interpretarea umană este cu totul alta; am înțelege mai ușor dacă n-am fi așa de ”orbi”(păcătoși) și am putea vedea aura(puritatea) sufletească și abia atunci ne-am da seama că un om nu e doar un trup care are și suflet, ci este un suflet care are vremelnic un trup.
Citat:
Iar copilul conceput in laborator cand isi primeste sufletul dupa parerea dvs.?
|
Dacă acelor părinți Dumnezeu nu le-a pregătit(aprobat) un suflet de urmaș și ei totuși, împotriva voinței Lui, își ”fabrică” un trup de copil..., sincer, nu știu, dar, în cel mai bun caz, trebuie să fie un suflet foarte... frustrat.
Citat:
...Cat despre material genetic barbatesc "mai bun", de asa ceva nu am auzit, dar poate ca stiti dvs. ceva studii de care eu inca nu am auzit. O sa fac si eu o cercetare pe Pubmed si ma lamuresc de indata cum sta treaba, ca pe aici am vazut deseori cum se da cu parerea in necunostinta de cauza.
|
Cum am mai spus, sursa ireproșabilă pentru mine este Scriptura.
17. Că așa zice Domnul: "Nu va lipsi lui David bărbat care să șadă pe scaunul casei lui Israel.
18. Și preoții-leviți nu vor avea lipsă de bărbat care să stea înaintea feței Mele și să aducă în toate zilele arderi de tot, să aprindă tămâie și să săvârșească jertfe". (Ier33,17-18)