View Single Post
Vechi 01.09.2012, 12:19:08
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Nu numai că se produc frecvent 10 ovule (femeia fiind văzută exact ca o găină), dar acest lucru este criteriu de performanță pentru un centru de fertilizare in vitro.

Brus te-ai informat? Ca nici nu ai stiut sa explici ca lumea procesul. Nici o femeie nu face in mod normal atatea ovule. Si majoritatea nici macar cu stimulare. Ar fi ei fericiti sa aibe mai multe ovule ca sa poata avea pentru mai multi copii.

Documentați-vă din acest scurt rezumat al unui studiu științific: http://www.advancedfertility.com/eggspregnancyrates.htm

Ca regulă generală, obișnuiți-vă să aveți o bază științifică pentru o discuție științifică.

Baza mai reala si mai stiintifica decat ceea ce mi-a spus medicul si scriu tot medici pe internet nu exista

Care nouă sarcină, presupunând că aceasta a prins ? Vreți să spuneți că, după vreo 4 ani, femeia se hotărăște să mai aibă o sarcină și atunci sună la centrul FIV și se programează pentru o nouă însămânțare cu ouăle congelate rămase ? Și pe urmă, dacă vrea a treia sarcină, sună să întrebe dacă au mai rămas ouă la frigider din acelea de acum 8 ani ? Dv vorbiți serios ? Bun, și dacă nu sună, când se golește marfa din frigider ?

Sunt pastrate la congelat atat timp cat plateste cuplul. Si nu suna sa intrebe daca mai sunt oua, ca nu sunt la piata. Ei stiu intotdeauna cate oua au folosit la o sarcina si cate au ramas. Sunt lucruri f.pretioase, nu oua de gaina.

Deci, România face parte din acele țări ? Și care nu fac parte dintre acelea ?

Reductii gemelare nu stiu unde se fac. Nu ma intereseaza. Dar in Romania si in majoritatea tarilor din Europa nu am auzit. Nici nu au de ce, pentru ca se evita sarcinile multiple. Iar pe cale naturala, cum da Dumnezeu.

Dacă sunt congelați, într-adevăr, se poate "să nu se dezvolte". În acest caz, fiindcă au îndrăznit să nu se dezvolte, sunt aruncați la lada cu infecte nu cu bună știință, ci din întâmplare, dintr-un exces de zel al femeii de serviciu ?
Eu nu mai discut. Fiecare aici o tine pe a lui. Am mai spus. Voi vorbiti de pe pozitia de parinti sau oameni care n-aveti treaba cu copiii, noi de pe alta pozitie.
Si nu ne putem schimba niciodata aceasta pozitie din cauza suferintei din suflet.
Si nu-mi doresc decat sa nu sufere si altii, tineri asa ca noi.