Citat:
În prealabil postat de Simply_me
Hai sa va spun cum am facut eu, cu ani in urma am botezat un baiat de la casa de copii, avea un anisor, el fiind din alt judet, cei de acolo ne-a spus ca nu o sa-l mai vedem deoarece a plecat in judetul lui si atunuci... eu cu sotul am zis ca e pacat sa-l pierdem, avem responsabilitatea..ca nasi, si l-am luat in plasament, dureaza ff putin, nu e asa complicat, acest copil nu era adoptabil dar acum ca s-a schimbat legea ...
|
Trebuie vazut ce lege s-a schimbat, ca vorbim de doua lucruri diferite: conditiile pentru ca un copil sa fie adoptabil si conditiile pentru ca un cuplu sa poata adopta. Ori nu toate cuplurile indeplinesc aceste conditii si Sophia pare sa fie dintre acestia, pe motiv de varsta si saracie daca am inteles bine. Nu stiu ce s-ar mai putea face concret in cazul ei decat a spera intr-o minune pentru ca de pedeapsa de la Dumnezeu cu siguranta nu poate fi vorba. Are dreptate in ceea ce a scris. Omul bine hranit nu crede si nu il intelege pe acela care moare de foame langa el. Din pacate.