Citat:
Īn prealabil postat de Tartaruga
Trebuie vazut ce lege s-a schimbat, ca vorbim de doua lucruri diferite: conditiile pentru ca un copil sa fie adoptabil si conditiile pentru ca un cuplu sa poata adopta. Ori nu toate cuplurile indeplinesc aceste conditii si Sophia pare sa fie dintre acestia, pe motiv de varsta si saracie daca am inteles bine. Nu stiu ce s-ar mai putea face concret in cazul ei decat a spera intr-o minune pentru ca de pedeapsa de la Dumnezeu cu siguranta nu poate fi vorba. Are dreptate in ceea ce a scris. Omul bine hranit nu crede si nu il intelege pe acela care moare de foame langa el. Din pacate.
|
Am intrat pe profilul ei si scrie asa Date of Birth
01.01.1980 (32) iar eu am 31, deci varsta nu este o problema, din cate stiu trebuie sa fie o diferenta de 18 ani dintre mama si copil, daca vorbesc prostii, va rog sa ma corectati, acum legat de saracie.,..depinde daca vrea copil inseamna ca are cu ce sa-l creasca acelasi lucru si daca ar infia, legat de lege, s-a schimbat exact ce era important, inaine erau ffffffff multi copilasi parintii nu ii vizitau dar nici nu isi dadeau acordul ca acesti copilasi sa fie infiati, acum daca un parinte nu isi viziteaza copilul o perioada de timp copilul poate fi adoptat fara acordul parintelui, desigur trebuie studiat cu atentie legea.