Citat:
În prealabil postat de Simply_me
Am intrat pe profilul ei si scrie asa Date of Birth
01.01.1980 (32) iar eu am 31, deci varsta nu este o problema, din cate stiu trebuie sa fie o diferenta de 18 ani dintre mama si copil, daca vorbesc prostii, va rog sa ma corectati, acum legat de saracie.,..depinde daca vrea copil inseamna ca are cu ce sa-l creasca acelasi lucru si daca ar infia, legat de lege, s-a schimbat exact ce era important, inaine erau ffffffff multi copilasi parintii nu ii vizitau dar nici nu isi dadeau acordul ca acesti copilasi sa fie infiati, acum daca un parinte nu isi viziteaza copilul o perioada de timp copilul poate fi adoptat fara acordul parintelui, desigur trebuie studiat cu atentie legea.
|
In cazul asta varsta nu-i intr-adevar o problema. Cred totusi ca nu ar fi cautat raspunsuri aici daca nu ar fi intampinat reale probleme pentru a avea copilul.
In ceea ce priveste saracia, eu inteleg ca prin lege se doreste un minim pentru copil, crestineste insa nici un sarac nu are interdictie de a face copii. Cand insa nu-i poate face, de ce sa nu-i poata creste pe al altuia? Are conditii mai bune in orfelinate? Este mai de pret o grija parinteasca in saracie decat una colectiva in mai putina saracie? Eu zic ca prima varianta este totusi mai buna dar imposibil de controlat pentru a fi siguri ca acel copil este cu adevarat ingrijit si nu exploatat. De aceea sunt protejati prin lege iar oameni care le-ar putea fi cu adevarat parinti nu ii pot avea.