View Single Post
Vechi 01.09.2012, 14:59:49
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tomita Vezi mesajul
Nu este adevarat.
Material genetic mai bun inseamna nealterat, cu mai multa informatie. Mai bun calitativ nu inseamna mai mult y decat x. Binecuvantarea divina nu inseamna sa ai baieti si nu fete (astfel nici Sf Fecioara Maria nu s-ar fi nascut). Este nevoie de echilibru in societate.

Un exemplu ca patimite/defectele afecteaza ADN-ul este si studiul care arata ca ADN-ul barbatilor care fumeaza este afectat (http://www.campuspr.co.uk/men-smoke-...nborn-children).
Rețeta unui echilibru social al sexelor a fost definită de un bilog creștin român; nu mi-o aduc aminte, dar mi s-a părut clar argumentată în două fraze.

Consider că ADN-ul meu de nefumător convins e mai alterat decât ADN tatălui meu care a fumat 70 de ani, Dumnezeu să-l odihnească(!).
Citat:
În prealabil postat de Tartaruga;
Femeia poate naste atatia cati pot fi crescuti in mod responsabil si cu respect pentru viata data. Unii barbati insa isi inchipuie ca ar putea fi ca si cucii, sa puna samanta si sa se ocupe apoi femeia de restul, ca doar ea e mama natura. Daca credeti ca asa a facut Dumnezeu trupurile celor doi va inselati. De aceea va intreb din nou: de ce barbatii de azi nu pot face ca Avram, adica copii cu servitoarele, daca sotia este sterila? In alta ordine de idei, aveti o parere in ceea ce priveste sterilitatea masculina? Stiti cine este mai frecvent "vinovat" de lipsa copiilor intru cuplu steril?
Nu zic că sterilitatea masculină nu există; deci cred că nu putem vorbi despre ea ca fiind egală cu cea feminină, ci excepțional. Adică, de cele mai multe ori(poate nu totdeauna) aceeași sterilitate masculină dispare cu altă femeie; Dumnezeu știe de ce, ne spune și nouă, dar noi vrem alte concluzii.
Reply With Quote