View Single Post
Vechi 01.09.2012, 21:25:35
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Nu mai vreau sa raspund nimanui, Discutia nu are rost.
Sunt si medici aici care nu inteleg de ce au devenit medici daca se opun asa de vehement stiintei.
Stiinta fara moralitate e zero.

Citat:
Repet, in acelasi mod se discuta inainte si despre transplant. La fel se discuta si acum si despre tratamente medicale, medicamente si etc.
De ce va mai faceti fratilor medici si va mai duceti la medic atunci cand sunteti bolnavi?
Tot ceea ce este medical este rau. In fond si transfuzia de sange este tot un pacat. Unii refuza si asta in numele lui Dumnezeu.
Faci comparatii aiurea pentru ca argumente decente nu ai.

Citat:
1. Nu ne putem muta toti in Valea Plopului ca sa capatam un copil. Acei copii nu sunt dati pentru ca mai au parinti. Mai scria cineva asta pe alt fir. S-a interesat direct la parintele. Parintele nu are copii orfani. Copiii aia nu stau insa nici cu parintii lor, si nici nu sunt dati in adoptie. Nu-mi este clar.
Multi au parinti doar teoretic, dpdv legal atat timp cat nu gasesti parintele care sa fie de acord cu adoptia, adoptia nu se poate face.
Si la multi pur si simplu nu se cunosc parintii.
E o lacuna legala, daca vrei.

Dar sunt multi copii care sunt crescuti de oamenii din sat si raman acolo in sat, se casatoresc, fac copii la randul lor..

Citat:
3. Nu stiu de ce safie pedeapsa de la Dumnezeu. Multa lume are probleme de fertilitate de la nastere. Cu ce sunt ei vinovati?
Nu, nu este neaparat asta.
Dar daca astepti ajutor de la Dumnezeu in acest sens, fie ca e vorba de infertilitate, infiere, etc. trebuie sa ai respect si fata de Biserica, principiile morale care le promoveaza, etc.

Ti s-a spus foarte frumos si aici.

Citat:
4. Fara forme nu poti lua un copil de nicaieri. Nu este legal. Chiar si de la maternitate, sau un copil de la cineva cunoscut, trebuie sa faci forme si sa respecti niste legi.
Exista site-uri pentru adoptie si vedeti acolo cu ce probleme se confrunta cei ce vor sa adopte.
Asa cum am mai spus, voi cei care aveti copii nici nu stiti si veniti aici cu idei sa luam de la maternitate sau de la femei, privat. Am vrea si noi, dar nu suntem la piata, iar copiii nu sunt marfa.
Intr-adevar, un copil nu este o jucarie sa zici "vreau copil" si gata..

Citat:
Aici se vorbeste atat de fara suflet despre oameni si despre copii, de parca am fi toti marfa. Si animalele si tot sunt mai respectate.
Exact asta ai facut tu, Sophia, declarand ca un copil merita respect doar in momentul nasterii, inainte e orice ..o gramada de celule la dispozitia ambitiilor unui cuplu sau .."stiintei".

Last edited by AlinB; 01.09.2012 at 22:02:35.
Reply With Quote