Citat:
În prealabil postat de Tartaruga
Normal ca nu se spun publicului larg asa cum multe secrete nu se spun. Dvs. aveti idee cate tari au butonul rosu? Off topic.
Revenind, eu am ramas cu o alta nedumerire: cum a putut un pusti de la noi sa miste satelitul americanilor jucandu-se pe net? Sau a fost doar o gluma autohtona?
Iar o alta nedumerire: dvs. ati verificat personal toate notiunile pe care le folositi pentru a vedea ca asa este? Ca de exemplu ce se intampla la poli sau la ecuator? Daca nu, cum stabiliti pana in ce punct ii credeti pe ceilalti in informatiile ce vi le dau si de unde nu ii mai credeti?
|
Ce-a făcut acel puști nu are relevanță în discuția noastră. Sateliții pot fi comandați și mișcați, dar ceea ce îi antrenează nu poate fi principiul conservării impulsului din moment ce corectarea traiectoriei lor necesită atîta precizie. Dacă fiabilitatea lor trebuie să fie de, să spunem, 10 ani, ai idee de cît gaz împroșcat în spațiu este nevoie pentru acest lucru? Îți imaginezi că orice piesă componentă a respectivului sistem nu are voie să se defecteze pe durata atîtor ani în condiții de temperatură ce se modifică între minimul absolut noaptea și plus multe grade ziua, în condiții de radiații solare violente șamd? Ceva scîrțîie infiorător în principiul lor de funcționare care ni se vinde nouă.
Repet și pentru dumitale: scopul topicului este acela de a demonstra
posibilitatea modelului PP, nu acela de a arăta că Pămîntul este în mod necesar plat. Cu alte cuvinte, voi susțineți că știți sigur că modelul PS este adevărat și PP este o ficțiune, pe cînd eu nu am certitudinea nici unei explicații din cele două,
voind să arăt că modelul PP nu este imposibil chiar în lumea mileniului 3, cu sateliți, stații spațiale, avioane de cursă lungă și ce mai vreți voi.