View Single Post
Vechi 02.09.2012, 16:36:59
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
1-Nici poveste sa fie exceptie sterilitatea masculina si tocmai aici este nedreptatea facuta mereu femeilor.(#219)

2-Micol ca nu a cedat santajului si nerusinarii aceluia ci a preferat sa nu aiba copii decat sa se injoseasca cu David!(#219)

3-sunt (deocamdata) celibatara iar copiii nu imi lipsesc deloc in viata(#219)

4- Din cauza prejudecatilor de tipul celor pe care le vehiculati sunt stigmatizate pe nedrept femeile(#217)
Am selectat aici(din posturile menționate) câteva ”analize”(nu de la Pubmed) care nu se prea potrivesc cu concepția de... mamă; de aceea am fost precaut să întreb dacă aveți copii.

Citat:
...Cat despre Micol, pe de o parte este hazardat sa trageti concluzii de infertilitate fara sa va asigurati ca cei doi aveau relatii intime asa cum David avea cu celelalte sotii, si aici permiteti-mi sa ma indoiesc de faptul ca femeia a inghitit nerusinarea lui David...
Democrația n-are ce căuta în Împărăția lui Dumnezeu, dar tot ce scrie în Scriptură are sens și dacă nu înțelegem sensul Scripturii(lipsit de democrație) atunci ”drepturile” noastre(deșarte) sunt încălcate.

Împărăția lui Dumnezeu are ca prim scop mântuirea omului și tot Universul are sensul de a-și combina toate energiile pentru ca acest scop să se împlinească; toate energiile căsătoriei(monogame, poligame, concubine șa) trebuie să se armonizeze pentru a crește copii care să se mântuiască.

Bărbatul și femeia sunt fiecare egali și deplini în fața lui Dumnezeu, dar în cadrul unei căsătorii bărbatul este rânduit în capul familiei, iar femeia pentru nașterea și creșterea copiilor însămânțați de bărbatul ei.

Orice atitudine sau concepție de ofensă, de răzvrătire, de nesupunere sau de dispreț(precum Micol) a femeii față de soț(sau față de ce se așteaptă de la ea) este o renegare a propriului rost de femeie asumat în cadrul căsătoriei și atribuit ei de Dumnezeu prin sexul cu care s-a născut și care sunt garantate de smerenia ei față de soț, față de copii și de idealurile lor.

Din cauza asta copiii crescuți de ea în această mentalitate ar fi un pericol pentru armonia și scopul Împărăției și, astfel, Dumnezeu își protejează automat Împărăția luându-i femeii capacitatea de a procreea cu scopul de a se feri de ”rebuturi”.

”Fiabilitatea” aparatului de reproducere al femeii se poate restabili prin rugăciune(smerenie), prin schimbarea atitudinii orgolioase, umilință șamd. De aceea o femeie infertilă poate ușor să procreeze în urma unui viol.

Citat:
Cat despre Micol, ... Si eu as fi facut exact la fel!...
Din păcate, fără să conștientizați, vă condamnați să suportați aceleași urmări(infertilitate) , indiferent de ”agitația” spermatozoizilor.

Biblia este plină de simboluri și de înțelesuri ascunse(cum este și acesta) și n-am înteles de la bun început legătura întregului capitolul(2Regi6) cu versetul final concluziv.
S.N. Lazarev mi-a descoperit asta(și muuulte altele) în cartea ”Sistemul autoreglării câmpurilor”; îi mulțumesc!

P.S.1)
Eu sunt responsabil și conștient de cele scrise de mine, nu de cele înțelese de dvs.
Vă rog să recitiți că eu am comparat pe femeia necurată cu o alta într-adevăr curată, nu cu soțul ei.
P.P.S.2)
CELIBATÁR s., adj. burlac, cavaler, flăcău, holtei, necăsătorit, (pop. și fam.) becher, (Transilv.) frășcău.
( http://dex-online.ro/celibatar/cauta/ )
P.P.P.S.3)
Vă propun o temă de cercetare medicală care vă poate aduce beneficii; rămânând fidel concepției mele de fertilitate masculină propun începerea cercetării durității(rezistenței) membranei ovulului, care duritate ar trebui să fie(în proporție directă) cu atât mai mare cu cât orgoliul femeii(detectabil prin examinare psihologică) e mai mare; avertizez însă, că este cu totul improbabilă stabilirea unui tratament eficient împotriva unei ”bariere de apărare” a Împărăției lui Dumnezeu.

Last edited by Demetrius; 02.09.2012 at 18:25:28.
Reply With Quote