wow ok. lunga lista.
dupa ce ai spus tu o femeia trebuie sa fie: independenta, dar sa ceara ajutor, gospodina, dar sa nu fie obsedata, sa nu fie cicalitoare, sa se penseze, epileze ca altfel ramane fata mare, sa aiba o viata privata dar si o relatie, vulnerabila, cu carisma, sociabila, abordabila, neusuratica, nematerialista, atenta, cu simtul umorului-chiar daca glumele sunt de prost gust, ea trebuie sa rada-, intelegatoare, sprijin in viata, sa nu intrebe de trecutul lui intim- desi, daca iese cu el pe strada ii sar 50 de fete de gat, o fi fortat si o fosta sau mai multe sa faca avort, le-o fi inselat pe toate, nu conteaza, important e ca e cu tine: ok, chestiile astea nu se discuta la primele doua intalniri, dar dupa un timp trebuie sa iti faci idee despre trecutul sau caci trecutul este viitorul prezentului- ..am omis ceva? ok, poate exagerez.
si ce sa faca o femeie care nu indeplineste toate punctele pe care le-ai scris? sa se schimbe ptr. barbat? nu poate sa gaseasca un barbat care sa ii placa de personalitatea ei asa cum este? nu exista femeie perfecta, toate au mici imprefectiuni si e mai bine sa gasesti un barbat care sa le accepte decat sa fi falsa si sa nu poti fi tu insuti cu el.
eu zic ca ptr. orice tip de femeie exista un barbat. unora le plac femeile mai pisicoase, altora nu. unora le plac femeile de cariera, altora familistele. depinde de fiecare in parte, caci fiecare femeie si fiecare barabt este unic, are o personalitate aparte, nu putem sa ii schitam pe toti dupa acelasi tablou.
la partea cu gospodinele. stii ca sunt femei obsedate de curatenie, la ele in casa e farmacie! si uite ca au sot si familie si daca vine alta in locul ei si face casa vraiste cred ca sotul o sa isi pune mainile in cap, caci o da ei din gura, dar le place curatenia.
una este cand iti gasesti viitorul sot/iubit in Biserica, intr-un pelerinaj, in bibleoteca si alta e cand il capeti in bar, la discoteca, pe la colt de strada sau mai stiu eu ce.
tot posibilul sa fi inteles gresit ce ai dorit sa spui. daca e asa, sa ma lamuresti :)
5 ani? si nu faceti nunta? cum de ati ramas curati timp de 5 ani, mai ales cu presiunile care se fac azi?
|