View Single Post
Vechi 02.09.2012, 23:13:50
andravenache andravenache is offline
Member

Data înregistrării: 26.03.2011
Locație: Timisoara
Implicit

Mda ... este posibil ca sfaturile sa fie luate dintr-o revista. Cu toate astea ... mie mi s-au parut cel putin de bun simt.
E adevarat ca vezi femei maritate care arata ...divers..., dar.... oare tot asa aratau si la prima intalnire? Intr-adevar, la inceput aspectul conteaza. Ideea e ca ar trebui sa conteze doar faptul ca ai un aspect ingrijit, armonios, si nu culoare parului, a ochilor, inaltimea, circumferinta pieptului etc.
Si da... femeile trebuie sa fie ingrijite si mi se pare normal, ca doar si noi vrem acelasi lucru de la ei. Pe mine cel putin nu ma intereseaza daca e frumos, dar daca vad ca vine cu parul nespalat mai multe zile la rand, cu acelasi tricou de acum 3 luni, mirosind a transpiratie si, eventual a tutun si alcool.....slabe sanse sa ma cucereasca.
Nu mi s-a parut nimic nelalocul ei in sfaturile date.
Atata doar ca..... eu ma consider suficient de matura sa stiu aceste lucruri si fara a le citi dintr-o revista (sau poate ca nu, poate chiar le stie din proprie experienta) si totusi... sunt tot singura. Si sfaturile nu prea ma ajuta pentru ca barbatii de varsta mea (+/- cativa ani) sunt fie casatoriti, fie divortati - iar Dumnezeu nu aproba relatia cu astfel de barbati.
Mai sunt cativa .... "single" dar acei 1 din 1000 au cate o "chestie". De exemplu, vrea sa se insoare ca asa i-a spus mama ca ar fi cazul la varsta lui si... nu ca ar crede ca tu esti aleasa, dar.... daca tot esti "la indemana" ... Sau poate altul nici nu vrea sa se insoare, dar ... "nu si-a mai t....-o de vreo luna" si incepe sa se deprime din cauza asta.
Unde mai gasesti barbati single crestini (nu doar cu numele) dupa 30 de ani?