Subiect: U.d.m.r.
View Single Post
Vechi 03.09.2012, 11:55:07
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Dar ei vor autonomie, ei vor Transilvania și recunoașterea limbii maghiare ca limbă oficială. E clar?
Da, sa traiti, am inteles. Si e clar pentru mine ca e posibil chiar sa se intimple asta. De ce? Dint-un motiv simplu. Romanii sunt atit de individualisti si egoisti ca nu sunt in stare sa se uneasca 10 familii care stau intr-un bloc sa planteze trandafiri in fata blocului, sa fie frumos, chiar daca unul are initiativa. La nivel de adminstratie de bloc, locala, judeteana sau nationala nu suntem capabili sa lasam cearta sa ne unim, sa avem un obiectiv comun. Asa ca ceilalti profita din toate puterile. Astazi s-a inchis institutul Cantacuzino, sa nu mai produca vaccinuri; le vom cumpara de la Bayer, de la mult admiratii nemti, care, cred eu, au pus si ei umarul la falimentarea institutului. Ieri ne-am vandut rezervele de petrol, maine pe cele de aur si asa mai departe. Padurile sunt defrisate deopotriva de romani, de maghiari si de germanii care ne dau lectii de moralitate si democratie.

Noi nu putem decat sa ne rugam ca in spatele tuturor organismelor administrative din Romania sa se afle oameni si nu din aia care se vand pe 30 arginti. Eu am intilnit astfel de oameni si sper sa fie cat mai multi.