View Single Post
Vechi 04.09.2012, 00:30:01
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Tu ai vazut pasajul in care exact acestia "idolatrii" ii judeca pe crestinii nevrednici? Cum poti spune apoi ca nu are importanta? Tu inca nu ai priceput ca pacatul este incalcare de lege iar legea lor nu este si legea ta, legea lor fiind cea a firii iar a ta fiind cea a lui Dumnezeu?...
Păi parcă de fapt alta era legea lor, anume "legea iubirii scrisă în inima lor". Ia vezi ce scriai.

Citat:
Noul Legamant deci a fost scris in inima tuturor, paganii de dupa Hristos nu au mai fost aceeasi cu paganii dinainte de Hristos, Duhul Sfant Mangaietorul le-a amintit multora ca acum au ceva scris in inima, adica legea/porunca iubirii, de care trebuie sa tina cont.
Citat:
caci in inima Il cunosteau toti (conform Noului Legamant platit cu sangele lui Iisus si in care voia lui Dumnezeu a fost scrisa direct in inimile oamenilor)
Citat:
poruncile legate de idolatrie ii privesc la judecata doar pe cei ce au auzit de adevaratul Dumnezeu dar au preferat sa creada in idoli, nu ii priveste si pe ceilalti care inca nu au auzit de El, si deci nu sunt supusi decat legii iubirii scrisa in inima lor.
Văd că ai schimbat placa cu legea, cam repede ai schimbat-o, dar dacă nu te luam eu la rost nu știu dacă o mai schimbai și îi dădeai înainte cu "legea iubirii din inimă pe care o au păgânii toți". Deci să înțeleg că ai capitulat singură fără ca să mai fie nevoie să aduc vreun argument pentru ereziile para-biblice pe care le proferezi pe aici pe forum. Legea iubirii a devenit așa repede și dintr-o dată legea firii, nu-i așa? Cred că este absolut suficient pentru a se vedea ce aberații lipsite de orice fundamente doctrinare proferezi pe aici pe forum și cam care este nivelul credibilității pe care o ai și al creditului care îți poate fi acordat. Ceea ce ai făcut aici nu este în nici un caz vreo probă de teologie, este o probă de diletantism și superficialitate, și o probă de felul în care joci "alba-neagra" cu Sfânta Scriptură.
Reply With Quote