Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Incep sa-i dau dreptate lui Ioan ..mergi la culcare, ia pauza o zi sau doua ca au inceput sa fileze lampile.
|
Aline frate, lasa-ma sa-ti spun ca eu nu am voit acolo si nu vreau nicicum si niciodata sa o jignesc pe Adriana. Daca i-am recomandat putina linistire nu am facut asta la modul ironic ci pur si simplu asa mi se pare mie ca ar fi bine sa faca. Desigur, poate face cum si ce doreste, intrucat are capacitatea sa se autoaseze unde si cum vrea, nu e nevoie sa o port eu in responsabilitatea mea (a se citi carca).
Mai mult, o admir pe Adriana pentru multe din insusirile pe care am constatat ca le detine si le pune in folosul semenilor, asa cum crede de cuviinta.
E drept ca din pacate o face deseori cu de-a sila...
Nu e suficient de atenta la reactia partenerului si de aici o anumita interpretativitate pe care si-o neaga insa o vede la altii, la mine de pilda.... (asta am vazut in special la doctori, la cei tineri mai ales, inca nedeprinsi sa monitorizeze
relatia clinica, de la om la om, procesul interpersonal, ci doar universul rationamentelor proprii. In fine, e chestie de timp/experienta de viata, de psihologie medicala, adica de contactele nemijlocite cu bolnavul, cu cel viu desigur iar nu cu lamela tesuturilor-foste-vii din cabinetul anatomopatologului...)
Consider totodata ca, totusi, din pacate, s-a cam aprins iar asta o face sa devina patimasa, suspicioasa, in fine ....e prea implicata emotional. De aici unele exagerari si devieri de la cursul care noua ni se pare a fi unul ortodox.
Un singur lucru ma face sa am retineri si sa iau oarecare distanta: Adriana nu e atenta la limite... La multe feluri de limite... Asta nu imi miroase a bine, daca intelegi unde bat...
Oricum, nu imi place in general pe forum cand se isca furtuni de suficienta de sine si lipsa de consideratie pentru interlocutor. Uneori si eu cad in capcana asta si regret mai apoi. Iuteala, asta regret, dispozitia patimasa spre conflict, spre afirmarea de sine, narcisista si desigur infantila, cu totul lipsita de exercitiul smereniei.
Sa discutam ceva mai potolit, in definitiv doar suntem pe un forum si nu in calea turcilor.
Oare nu mai reusim sa distingem calatoriile noastre in realitatea virtuala de Razboiul pentru Independenta?... E careva p-aici Penes Curcanul? De unde asadar atatia fulgi zburataciti prin ograda forumului?...:)