View Single Post
Vechi 04.09.2012, 14:35:27
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andra_07 Vezi mesajul
Din nou faceti aceeasi greseala, judecand dupa aparente. Chiar nu aveti de unde sa stiti daca am un Duhovnic sau nu. Ce ar trebui sa va raspund, sa va multumeasca? Presupun ca o varianta negativa, pentru ca din cate vad, vedeti la oameni numai partea negativa.
Dezamagitor, sincer.
Andra, bine ai venit pe forum. Am urarit partial aceasta discutie fara sa mai postez. Vreau sa-ti spun mai intai ca mie mi-au placut sfaturile tale si ca unele din ele mi-ar fi folosit cand eram mai tanara si necasatorita. Pe unele din ele le-am mai auzit sub alte forme si in carti crestine (asta pentru cei care te-au criticat), de ex. 'Scrisori Caterinei', publicata de p. Coman (am uitat numele autorului acum)
Al doilea lucru pe care vreau sa ti-l spun ca 'hoasca batrana' a forumului este ca desi sunt si multi oameni buni, inteligenti si rabdatori, uneori domneste o atmosfera cam agresiva pe aici, poate fara sa ne dam seama devenim cam artagosi unii din noi, char cu cele mai bune intentii (in ciuda semnaturii, si mie mi s-a intamplat). Deci incearca sa nu pui la inima. Cine apreciaza ce scrii bine, cine nu, treaba lui. Eu, de fapt, de asta nu prea mai particip la discutii de vreun an si jumatate, nu imi facea bine. Acum am scris iar cateva mesaje si am putut ajunge la o polemnica chiar si in topicul despre ce intrebari pun copiii.
Iar subiectul 'casatorie/sexualitate/ familie' erste, din experienta mea, unul din cele mai sensibile.