Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
Da, dar problema este: de unde stim cat de departe te duc acele sfaturi de bun simt cand se pare ca cele care dau aceste sfaturi au facut si alte lucruri pe langa a urmari simple sfaturi....
E interesant cum discutia e dusa mai mult de oameni casatoriti... 
|
Sincer, nu as fi vrut sa se ajunga la discutie despre viata mea privata. A fost greseala mea ca am mentionat amanuntul legat de relatia mea. Imi cer scuze. Repet, tot ce am vrut a fost sa se inteleaga ca prin flexibilitate si deschidere pentru cunoastere si discutie, rezultatele pot fi foarte bune. O femeie trebuie sa se respecte, bineinteles si nu aprob sub nicio forma folosirea sexualitatii pentru cucerirea unui potential sot.
Nu stiu daca sunteti sau nu de acord cu mine, dar din pacate, in unele cazuri, asteptarea devine excesiv de lunga, daca tot ceea ce face o femeie este sa-si doreasca un sot. Unele femei refuza sa iasa din casa, refuza a avea prieteni, se inchid in sine, se deprima. Sufera in tacere si mai ales, sunt convinse de ideea ca barbatii sunt doar niste animale care le vad ca pe o marfa.
Nu stiu daca o depresie prelungita face bine cuiva. Sunt convinsa ca exista femei de valoare, care-si pastreaza fecioria si traiesc dupa cuvantul lui Dumnezeu, care nu ies in societate din timiditate. De asemena, in momentul cand cunosc un barbat, necunoscand cum sa trateze cu el, lasa o impresie gresita, aceea de dezinteres fata de el. Sunt sigura ca multe femei au trait o astfel de dezamagire.
Eu mi-as dori ca acestor femei sa li vada adevarata valoare, sa fie pretuite si sa fie apreciate de barbatii seriosi si responsabili. Asta este tot ce vreau.
Nu sunt un model, nu sunt un etalon pentru fetele curate si va asigur ca nu as indemna nicio fata spre aceasta cale. In schimb, am certitudinea ca incercarea de a aplica macar 10% din sfaturile mele, pot aduce rezultate frumoase.