View Single Post
Vechi 04.09.2012, 23:52:21
Andra_07 Andra_07 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Și bărbații pot fi extrem de timizi. Eu însumi am fost, la vremea întâlnirilor, de o timiditate anormală. Asta, deși numai după cuvântul lui Dumnezeu nu trăiam, ci tot într-o curvie și într-o beție. Eram rocker. Nu mi-era rușine să dansez la petreceri dansuri rocărești destrăbălate, smucindu-mă în jurul unei sticle de vodcă, la sol, ca posedații, în schimb aveam o enormă rușine să-i spun unei fete că îmi place. Aveam un simț denaturat al rușinii. Ca să zic așa: un nerușinat rușinos.

Ce ar putea face, concret, o fată timidă în fața unui băiat, timid și el ? O fată timidă, pe care am cunoscut-o la o petrecere și de care îmi amintesc cu plăcere, a procedat într-un fel remarcabil. Îmi plăcuse de ea la petrecere și i-am propus să o conduc acasă. A primit. A primit și să ne ținem de mână. Dar atât. Am vrut să o sărut, dar și-a aplecat capul. Ne-am luat la revedere. A doua zi, ea mi-a transmis printr-un coleg că nu se sărută la prima întâlnire. să nu mă supăr, să nu o iau ca pe un refuz, dar așa e ea. Nu am mai insistat. "O fată cuminte" mi-am spus, în vreme ce eu căutam altceva. În fond, mesajul ei era: "vrei o fată cuminte ? Atunci insistă un pic, nu te da bătut. Dar înțelege că eu țin la cumințenia mea." Ceea ce am reținut a fost modul ei de a proceda. Noi omitem mereu importanța instituției ambasadorului. Un prieten sau o prietenă se găsesc mereu să ducă o misiune de bune oficii. Am constatat că sunt chiar foarte bucuroși să facă asta. De atunci, am mai folosit procedura ambasadorului, și nu doar în chestii galante. Mereu a fost cu succes, mereu m-a ajutat acest lucru să netezesc un drum care îmi părea prea spinos.
Frumos exemplul dumneavoastra. Da, sunt de acord cu aceasta situatie. Fetele trebuie sa se respecte si sa nu ofere de la bun inceput baietilor sansa de a incerca mai mult cu ele.
Foarte buna invatatura de desprins de aici!