Subiect: U.d.m.r.
View Single Post
Vechi 05.09.2012, 09:34:53
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Va referiti la nationalismul de bata?

Nu balta, bata desi..
tikaalba ți-a dat un răspuns destul de clar și concludent, dar te faci că nu-l vezi. Vezi că el sau ea e chiar din mijocul problemei, nu vorbește de pe margine.

Tu spuneai că suntem ca iepurii și că nu suntem naționaliști. Eu ți-am dat un contraexemplu.

Citat:
Nu-i poti invinui pe ei de ceea ce noua ne lipseste: simtul identitatii nationale.
Citat:
Pai de cand se ia leul dupa iepure?
Ca asa suntem noi cand e vorba de interesul national: ca iepurii.
Iar ei sunt ca leii - avem ce invata de la ei.
Putem sa ne plangem de mila cat vrem si sa stam cu mana intinsa sperand ca politicienii care au vandut tara bucatica cu bucatica sa-ti rezolve problemele care le ai cu vecinul - nu se rezolva nimic asa.
Păi vezi, când cei de sus nu fac treabă, face poporul cu bâta. Și corect mi se pare. Apropo tu vorbești de naționalism la unguri și îl mai și susții!!! Ce naționaliști, că ungurii se bat cu pumnu în piept pentru pământ românesc. Păi ăsta nu e naționalism, ci e hoție. Ce să mai zic că mulți din ungurii ăia au bunici români. Poate reușești într-un final să faci diferența. Cam ușor abordezi un subiect așa de sensibil. Ardelenii trag mereu un semnal de alarmă că ungurii vor Adealul.