Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs
Distinsa doamna, nu este deloc asa, aceasta persoana, Andra, a mentionat intr-adevar ca nu se considera model, insa dupa ce eu i-am atras atentia ca s-a exprimat total nepotrivit, nepunand accentul pe casatorie ci pe relatiile stabile, prezentand un model pe care tinerele ortodoxe este bine sa nu-l urmeze, de asemenea, sfaturile despre cum sa-ti gasesti un sot nu sunt copiate din invataturile ortodoxe, nu sunt cuvintele unui parinte ortodox, ci sunt copiate din tabloidele pe care le citesc cei nespirituali !
ati citit sfaturile date cu copy-paste din tabloide? sunt sfaturi de invatatura ortodoxa? ma indoiesc!
|
Nu sunt o doamna distinsa ;-) Hai sa nu ne mai domnim atata pe aici.
Nu a pus accentul pe relatiile stabile. A mentionat doar ca ea are una.
NU cred ca copy paste este mai de valoare daca se aplica la sfaturile ortodoxe, pe acest forum. Pai atrunci de ce mai exista el, putrem sa ne ducem pe siturile cu sfaturi si sa le citim. Aici se exprima persoane, fiecare cu experienta lui, care intotdeauna contine si pacate. Uite, Mihnea Dragomir a spus si el ce facea in prima tinerete. Asta ar trebui sa ne faca sa nu mai citim tot ce scrie el? Da, stiu, am inteles, el nu mai traieste acum asa. Dar si el, sunt sigura, are pacatele lui si acum, ca si mine, ca si noi toti.
Si nu, unele din sfaturile Andrei (fie ele copiate sau nu) le-am gasit si in carti crestine. Sfaturi pur crestine (sa ne rugam, sa avem incredere in Dumnezeu,..) au dat altii pe aici, ea a complectat.
Repet, cred ca trebuie sa fim mai atenti la ce scrie sf. Pavel si sa luam ce este bun din toate.