Subiect: Mantuirea
View Single Post
Vechi 05.09.2012, 10:44:56
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Eu cred totusi, nu mi-o lua in nume de rau, ca Adriana e aici ca noi toti: sa se lamureasca, sa invete, sa impartaseasca cu noi ceilalti, prin dezbateri, impreuna.
De la premisa asta plec, altfel ar fi o incurcatura pe care eu as ocoli-o.
Si eu am crezut primele dati ca asa este, pune intrebari ca sa inteleaga ceva, dar am observat apoi ca de fiecare data ca nu doreste sa afle raspunsul la acele intrebari, ea avand deja raspunsurile si vrea sa ni le insusim si noi. Dar eu ii raspund la intrebari, ca nu ma deranjeaza prea tare. In timpul asta e linistita, suprta si critic, problema e ca daca nu accepti ce spune nu mia e asa intelegatoare, incepe cu acuzatii la adresa ortodocsilor, la adresa cui ii scrie, etc. Si astfel se provoaca o stare de iritare.
De altfel parerea mea e ca pe forum majoritatea persoanelor nu intra pentru a invata ceva, ci pentru a-si expune coneptiile. Altfel doar ar citi forumul. Mai sunt cei care au nevoie de comunicare cu alti ortodocsi credinciosi. De exemplu eu am intrat pe forum in principal ca sa scriu despre conceptiile ecumeniste si ce stiu eu despre asta. Pentru ca am vazut ca s-au raspandit la multi ortodocsi si chiar la unii preoti.