Subiect: U.d.m.r.
View Single Post
Vechi 05.09.2012, 13:13:15
tikaalba tikaalba is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.02.2011
Locație: Azi in Romania,maine...???
Religia: Ortodox
Implicit

Eu sunt in mijloc sau la mijloc si toti ma ocoliti,oare de ce?

Este un subiect dureros pentru unii ca mine si motiv de competitie pentru altii.Cum am mai scris intr-un post anterior,una este sa fii turist si cu totul altceva,roman traitor aici.Esti turist sau tranzitezi si ai nevoie de serviciile lor mi se pare normal sa te trateze cu toata ospitalitatea,o fac pe banii tai,nu?..,o fac in interesul lor.Trebuie sa fie incuiati(ca sa nu folosesc alt cuvant)sa procedeze altfel.

Si cum Doamne iarta-ma sa nu se inraiasca romanu de aici cand toti dau in el,si romanii si maghiarii.Si daca ar veni unul la mine si m-ar intreba:ma,Costica de ce nu te muti tu cu satra ta pe dambovita ca acolo se inhama calul la caruta,ca acolo-ti pune neamul la jug,ca acolo...domnilor postatori,frati cu mine in nici un caz,el romanul ala rau,Costica(adica al` de sta in coasta unora) vin si va zic,nu plec,ma,nu plec!

Pune-ti harta Romaniei in cui,o harta mare,mare,peste ea imaginar asezati domnii mei o cruce,o cruce la fel de mare....uneva la picioarele crucii curge Dambovita....rastigniti-l pe ROMAN,acolo...vedeti atunci unde-i Ardealul si ce-i Romania fara Ardeal...

Ungurii din Ungaria nu au o parere prea buna despre cei de aici,desi sunt de un neam,probabil ca stiu ei de ce.