Subiect: U.d.m.r.
View Single Post
Vechi 05.09.2012, 14:21:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
Dar nu m-am înfierbântat absolut deloc, eram chiar destul de calm și văd că am răspuns destul de calm față de cum o făceam odată. Așa este exact cum ai spus dumneata; ungurii nu au nici un drept să revendice vreun "Ținut Secuiesc". Acei 300-400 poate ar avea ceva de revendicat pe la ei prin fața televizorului și asta numai așa cu titlu de fabulație pseudo-istorică, așa zisul "ținut secuiesc" este de fapt și de drept pământ românesc.
Nu stiu pe ce baze il revendica - probabil pe criteriu majoritatii si nu neaparat pe motive de ordin istoric.

Citat:
Nu știu ce a fost în Kosovo, o să mă informez când voi avea timp; însă personal nu cred în această fluturare de marote gen "Kosovo", cred că sunt niște false pretexte pentru a se scuza erori sau trădări imense din alte puncte de vedere.
Ma mir ca o persoana atat de informata ca tine nu a auzit de Kosovo..
Ai sa fii surprins la ce s-a putut ajunge tot in baza unui nationalism de ba(l)ta de care vorbeam mai sus.

Citat:
Amar, nu ironic vorbind, aberezi fără margini. Nu întâmplător vorbea cine despre "vulturii forumului", se pare că au apărut și s-au mai și dat pe față. Asta este o afirmație absolut tendențioasă cum că românii ar trebui să își cedeze suveranitatea că vezi Doamne nu se pot guverna singuri, sau nu le stă bine cu națiune suverană;
Dezastru economic si nu doar de la ora actuala confirma faptul ca romanii intr-adevar nu se pot guverna singuri.

Citat:
este vorba exclusiv despre propagandă anti-românească și care merge în continuarea propagandei anti-românești și anti-ortodoxe care se face de peste 20 de ani încoace în această țară.
Nu amesteca lucrurile, concentraza-te si incearca sa ramai pe subiect.

Citat:
Afirmații tendențioase precum cele de mai sus intră la aceeași categorie cu afirmația unui pseudo-român care vorbea despre industria românească precum despre un morman de fiare vechi; de-asta au și vorbit așa pentru ca să o facă să devină un morman de fiare vechi.
Din pacate se pare ca asta e realitatea - economia romaneasca nu era din cale afara de competitiva dar putea sa supravietuiasca, mai ales la cati bani s-au imprumutat si cheltuit aiurea, se putea face retehnologizare, dar am zis ca au sa faca strainii asta in locul nostru, am vrut economie de piata, privata si salarii ca in Vest, nu?