Subiect: U.d.m.r.
View Single Post
Vechi 05.09.2012, 18:32:26
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Bine zici, să înțeleg că ești unul din acei unguri care își cere "drepturile"? Nimeni nu urăște pe unguri. Dar nici să-i lăsăm să facă ce vor.

Poate ai uitat de atitudinea ta, una plină de mândrie prostească, asta cu "eu nu sunt român" ci "bănățean" de unde ai mai scos-o? Se pregătește ceva și pe la voi prin zonă?

Mesajele tale dovedesc contrariul. Apropo, mesajul celui din zonă - tikaalba, văd că îl ignori mereu, tu dându-te drept unul care știe și care a fost. Amice cui vinzi gogoși?

Da am fost. Și cunosc persoane de acolo care se plâng de situația lor foarte grea. Și nici eu nu sunt departe de zonă....oricum mult mai aproape decât tine.

Ei fi avocatul ungurilor cumva? Amice suntem români și la noi în țară, adică România, avem dreptul de a ne apăra țara. Țara nu e a ungurilor ci a românilor, știu că voi asta vreți, dar planul vostru va eșua. Dacă românii de etnie maghiară vor naționalitatea maghiară să meargă în Ungaria și să ne lase pe noi în pace. La fel, dacă tot te lauzi și tu și ei că sunteți mai civilizați de ce mai stați pe aici? Vă învit în mult iubita Ungarie. Noi ne putem duce nevoile și fără voi. Slovacii deja au luat atitudine dând o lege care le anulează dreptul ungurilor din Slovacia de a avea naționalitate dublă,

De când ne-am născut amice. Și când spun țara noastră mă refer la români în România. Priceput? Că au și alte etnii aceleași drepturi ca și românii, sunt de acord. Dar de la drepturile de cetățean român și până la autonomie, pe care secuii o trâmbițează, e cale lungă.
.................................................. ...................

Last edited by TunsDiana; 06.09.2012 at 18:12:16.