Citat:
În prealabil postat de gogomanu
Problema botezului a fost arzatoare pentru inima mea. Simteam nevoia sa fac un legamant cu Dumnezeu, marturisindu-mi credinta in jertfa Mantuitorului, murind fata de pacat si nascandu-ma pentru o viata noua (vedeti Romani 6:2-14). Eram in stare sa fac acest legamant (constient si responsabil ) cu Dumnezeu in orice biserica (chiar daca nu-i impartaseam doctrina). Apoi, voiam sa-mi vad de drum cautand doar la caile Domnului (care sunt aratate in Sfanta Scriptura).
|
"Simteam nevoia sa fac un legamant cu Dumnezeu.. nascandu-ma pentru o viata noua.."
V-a venit din senin aceasta nevoie sau ati ascultat vreun "pocait" care v-a dat de inteles ca nu erati in Biserica adevarata si ca trebuia neaparat sa va botezati din nou ca sa va nasteti la o viata noua?
Vedeti, in acest moment al ravasirii psihologice create de sectari vi se cere tam-nesam sa va botezati ca sa va nasteti din nou. De ce nu ati consultat un preot in acele momente?
V-ati lasat dus de nas de un neica nimeni care s-a trezit peste noapte apostol si v-a cuprins frica: ati lucrat influentat fiind de frica! Adica irational!
Si veniti sa ne acuzati ca bebelusii nostri sunt botezati fara a avea ratiune?