View Single Post
Vechi 05.09.2012, 19:15:10
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Vai și amar de sufletul tău dacă importanta alegere a credinței o lași în seama comparației cu mine!
Ei, in sfarsit realizezi ce importanta este persoana celui care propovaduieste: daca tu esti un exponent al sectei, unul din capii sectei, incep sa realizez calitatea celor pe care ii reprezinti.
Si de-aceea ma bucur ca sunt Ortodox.
Eu, spre deosebire de tine, am cunoscut din interior secta ta, tu nu ai cunoscut Biserica din interior, ci doar din batjocoririle "fratilor".

Citat:
Deci mare greșeală ai făcut tu când [impropriu zis] ai ales o confesiune fără a o "cerceta" mai întâi și fără a face un "studiu comparativ între doctrine". Cât despre mine, eu am făcut atât studiul cât și comparația între doctrine înainte de botez.
Lasa ca stiu ce studiu se face la voi in adunare: incepeti prin a-i ponegri pe preoti, dupa aceea spuneti minciuni despre dogma noastra. Se numeste mai pe romaneste "spalare de creier".
Daca ai facut acest studiu inainte de botez, te-ntreb: ai consultat vreodata un preot?

Citat:
Hm! Nu știu cât de "instalator" ori "sudor" (eventual de corturi) a fost apostolul Pavel, dar știu că el a propovăduit în permanență iminența revenirii lui Hristos. În rest, îți dau dreptate, fiecare trebuie să-și știe locul:
Tu esti cumva apostol sau prooroc?
Reply With Quote