Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Vai și amar de sufletul tău dacă importanta alegere a credinței o lași în seama comparației cu mine!
|
Ei, in sfarsit realizezi ce importanta este persoana celui care propovaduieste: daca tu esti un exponent al sectei, unul din capii sectei, incep sa realizez calitatea celor pe care ii reprezinti.
Si de-aceea ma bucur ca sunt Ortodox.
Eu, spre deosebire de tine, am cunoscut din interior secta ta, tu nu ai cunoscut Biserica din interior, ci doar din batjocoririle "fratilor".
Citat:
Deci mare greșeală ai făcut tu când [impropriu zis] ai ales o confesiune fără a o " cerceta" mai întâi și fără a face un " studiu comparativ între doctrine". Cât despre mine, eu am făcut atât studiul cât și comparația între doctrine înainte de botez. 
|
Lasa ca stiu ce studiu se face la voi in adunare: incepeti prin a-i ponegri pe preoti, dupa aceea spuneti minciuni despre dogma noastra. Se numeste mai pe romaneste "spalare de creier".
Daca ai facut acest studiu inainte de botez, te-ntreb: ai consultat vreodata un preot?
Citat:
Hm! Nu știu cât de "instalator" ori "sudor" (eventual de corturi) a fost apostolul Pavel, dar știu că el a propovăduit în permanență iminența revenirii lui Hristos. În rest, îți dau dreptate, fiecare trebuie să-și știe locul:
|
Tu esti cumva apostol sau prooroc?