Eu sunt de acord cu Aurelia. Din moment ce tu, ca fata esti curata, de ce sa il accepti (asa usor) pe unul care a fost deja cu altele inainte? Bineinteles ca e greu sa accepti un asemenea barbat. Doar o fata curata merita un baiat curat, nu unul ce deja s-a culcat cu n fete. (nu conteaza cat e n, poate fi si 1, ca deja tot nu mai e curat) Si ati face sa nu o descurajati sau acuzati de ceva pe Aurelia. Sau dumneavoastra sustineti desfranarea si concubinajul?
Citat:
În prealabil postat de mirela.t
Scuze ca ma bag si eu in discutie, dar m-au frapat un pic ideile pe care le vehiculezi. Cum adica, tu iti pui problema asa in general, ca "trebuie sa-l ierti" si sa-l iei "in primire" ? Pai draga Aurelia, nici nu-i de mirare ca nu se apropie barbatii de tine, cu optica asta a ta. Probabil emiti feromoni negativi, sau ceva similar detectabil de la distanta!
In primul rand, ca nu ti-au gresit tie personal; acolo Ionela dadea un exemplu concret, cineva a gresit in relatia fata de ea, eu asa am inteles, ca nu vorbea in general. Apoi, cu luatul in primire... expresia in sine nu e deloc sentimentala; hmm, daca asta e ce pui tu la baza unei relatii personale cu un baiat, atunci nu te mai plange ca esti nemaritata. Ca sa nu mai zic de pretentii, sa fie "neinceput" ...apropo, cum faci, il intrebi la prima intalnire?! Daca ajungi pana acolo, fireste.
|