Visul Simonei Fidela si al domnului Cornel Urs cred ca ar fi sa exileze toti pacatosii pe o alta planeta, pentru a ramane sa traiasca doar cei "nepacatosi" pe Pamant. Surpriza: Si dumneavoastra veti ajunge tot langa noi.
Vreti sa afirmati ca faptul ca atacati cu atata indarjire o persoana, semnifica ca sunteti fara de pacat?
Ar fi cazul sa presupun, ca daca sunteti persoane casatorite, ati si tinut la principiul fecioriei inainte de nunta (ar fi culmea sa nu fie asa). Foarte bine daca a fost asa, sunteti persoane de admirat.
Dar sunteti siguri ca asta e singurul pacat care afecteaza aceasta lume? Rautatea nu este si ea tot un pacat?
Pentru domnul Cornel Urs, inca o data: Nu am copiat din nicio revista nimic. Pana nu demonstrati contrariul, v-as fi recunoscatoare sa va pastrati aceste comentarii.
Nu o sa mai postez pe acest forum din momentul in care se vor termina toate aceste discutii asupra mea.
E de neconceput, stiti despre mine ca am o relatie de 5 ani si ma considerati ultima scursura a societatii. Nu credeti ca era cazul sa ne cunoastem mai bine si apoi sa trageti o concluzie?
Asa se comporta un bun crestin?
|