View Single Post
Vechi 06.09.2012, 13:28:37
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Ei, in sfarsit realizezi ce importanta este persoana celui care propovaduieste: daca tu esti un exponent al sectei, unul din capii sectei, incep sa realizez calitatea celor pe care ii reprezinti.
Sunt nevoit pentru a nu știu câta oară să repet: nu sunt nici pastor, nici angajat al cultului, nici "exponent al sectei", nici "unul din capii sectei", nu am nicio pregătire teologică.

Citat:
Eu, spre deosebire de tine, am cunoscut din interior secta ta, tu nu ai cunoscut Biserica din interior, ci doar din batjocoririle "fratilor".
Nu știu cât din "interior" ai cunoscut cultul, cert e că nu ai fost adventist. În schimb, nu uita un singur lucru: eu am fost ortodox, nu a fost nevoie să cunosc Biserica Ortodoxă din "batjocoririle fraților"...

Citat:
Lasa ca stiu ce studiu se face la voi in adunare: incepeti prin a-i ponegri pe preoti, dupa aceea spuneti minciuni despre dogma noastra. Se numeste mai pe romaneste "spalare de creier".
Studiul și documentarea a fost personală, nu s-a bazat pe bârfe, ori saituri de internet denigratoare cum e obiceiul pe aici... Cât despre manualul de studiu pentru botez, îl poți consulta personal: nu conține niciun fel de "ponegrire" a preoților, ori "minciuni despre dogma" ortodoxă. Dacă ai fi cunoscut cât de cât Biserica Adventistă "din interior", ai fi știut lucrurile acestea.

Citat:
Daca ai facut acest studiu inainte de botez, te-ntreb: ai consultat vreodata un preot?
Ce sens avea ca înainte de botezul la adventiști să consult un preot ortodox? Înainte de botezul bebelușului, părinții și nașii consultă un pastor adventist?

Citat:
Tu esti cumva apostol sau prooroc?
Nici una, nici alta.
Reply With Quote