Subiect: O MAMA
View Single Post
Vechi 15.10.2007, 23:14:50
marilena12 marilena12 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2007
Implicit

Draga mea, este dureros ca trebuie sa pleci de langa pruncii tai atat de micuti...oare nu mai exista nici o alternativa? Eu m-as gandi intr-o asemenea situatie la mai multe lucruri: oare va fi mai bine de copilasi sa fie lipsiti de mamica dar sa aiba tot ce le trebuie material? Vei putea face acest sacrificiu, stiind ca NIMENI inafara ta nu ii va putea educa asa cum iti doresti? Vei putea suferi departarea atata timp, caci se stie ca nu ii vei vedea mai mult de 6 luni, poate mai mult!
Oare nu mai exista nici o solutie sa fii alaturi de copii si sa le poti asigura strictul necesar? Esti o mamica singura, copilasii tai cu cine raman?
Este tare greu, daca nu mai ai alta solutie sfatul meu este sa nu se indeparteze rugaciunea de gura ta, si sa te intorci imediat ce poti langa copilasii tai, ca nu cumva sa pierzi si mai mult timp pretios din vietisoarele lor...
Acum as vrea sa-ti marturisesc: nu as putea sa plec din tara si sa-mi las fetita cu altcineva...sa fereasca Dumnezeu de situatii disperate!
Domnul sa va ocroteasca si pe tine si pe copilasi!
Reply With Quote