Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs
adica...ce doriti sa spuneti? ca toti sau aproape toti forumistii sunt mandri (in sensul de a considera ca nu au nevoie de un Mantuitor si se pot mantui singuri)?
nu sunt de acord cu aceasta concluzie sau poate nu intelegeti ce este mandria ca pacat (nici eu nu pot explica prea bine, totusi incerc, daca gresesc va rog sa ma iertati si cine stie mai bine sa ma corecteze), totusi o persoana mai vanitoasa, mai orgolioasa nu putem sa o clasificam ca fiind pacatoasa; da, este gresit sa fii vanitos, dar totusi haideti sa nu punem semnul egal intre un defect de personalitate si un pacat precum desfranarea sexuala !
|
Dar nu vi se pare corect totusi sa invatam toti sa cedam la un moment dat? Sunt de acord sa nu mai promovez sfaturi de a gasi un sot pe acest forum, atata timp cat sunt considerate ilicite daca vin din partea mea. Am aprobat aceasta idee. Imi cer si scuze pentru ca nu am tinut cont de standardele impuse aici.
Si totusi, dumneavoastra, continuati sa ma atacati. V-am propus sa ajungem la o intelegere si sa ne tratam cu respect. Haideti sa incercam a incheia aceasta disputa aici si sa se continue discutia acestei teme, exact pe subiectul pentru care a fost deschisa. Nu viata mea, nu ideile dumneavoastra, nu comentariile noastre sunt obiectivul acestui thread. Ci exact cum o spune titlul "Suferinta fetei nemaritate".
Eu nu voi mai posta pe aceasta tema. Imi iau acest angajament.
Dumneavoastra sunteti de acord sa va luati angajamentul de a inceta cu comentariile malitioase la adresa mea? Haideti sa lasam, atat eu, cat si dumneavoastra, acest subiect, fetelor care au nevoie de o consolare pe aceasta tema.