Citat:
În prealabil postat de Decebal
Sunteți în eroare, domnule Ioan Cezar, declinul demografic al românilor ortodocși pe teritoriul României se datorează mai multor factori, nu doar emigrării, emigrarea fiind doar unul dintre ei.
|
Altii fiind ...?
Citat:
Iar interpretarea dumneavoastră este greșită pentru că nu ține cont de un lucru de care nici alții nu vor să țină cont, și anume că noi românii trebuia să fim la ora actuală în jur de 30 de milioane de inși.
|
Conform caror si ale cui extrapolari?
Citat:
Iar aici este vorba de politică; cu un popor de 30 milioane de inși este mult mai greu să te pui decât cu un popor de 19 milioane și ăia cam dezarmați.
|
Fals.
Daca aia 30 milioane fac foame, e de ajuns sa le arunci o paine si se maninca intre ei.
Citat:
Altfel spus eșecurile nu trebuie văzute doar în raport cu pierderea efectivă, ci și cu ceea ce s-ar fi putut câștiga dacă acțiunile erau altele și mai bune.
|
Daca, poate..
Citat:
Am auzit eu de Ioan Alexandru și de Ioanichie Bălan și nu a auzit sfântul sinod al BOR? Profețiile lor deja încep să se împlinească ...
|
Nici eu n-am auzit. Nu stiu de ce profetii vorbesti si daca sunt autentice si nu inventate post-factum.
Citat:
De ce nu au biruit pozițiile unui Ioanichie Bălan ori ale unui Ioan Alexandru, în fața tăcerii și indiferenței de mormânt de la nivel oficial din BOR?
|
Tu centezi, tu dai cu capul. Despre ce vorbesti de fapt?
Si multi romani nu cred ca au auzit de ei sau stiu cine au fost ce au facut ce sa mai vorbim de autoritate ca sa faci atata caz, asa ca las-o mai moale ca poate faci vreun atac ceva.
Citat:
Așa Biserică, așa popor ....
|
...si asa "Decebal" .. :))