View Single Post
Vechi 06.09.2012, 19:53:38
ovidiu b.
Guest

Implicit

Cătăline, te plângi ca un copil de grădiniță. Iartă-mă că-ți spun. Când tu postezi o idee pe forum trebuie să-ți asumi și riscul ca ceilalți să nu fie de acord cu tine sau ea (ideea), fie că tu nu l-ai înțeles bine și l-ai postat într-un loc nepotrivit, fie ca ei să nu înțeleagă acea idee a ta sau ceea ce tu ai vrut să transmiți sau multe alte motive care nu are sens să le enumăr. Aș vrea să-ți mai spun că a fi credincios nu înseamnă a fi plângăcios și nemulțumit. Iarăși nu înțeleg de ce le luăm așa personal, aici fiind un cadru virtual unde fiecare poate scrie ce vrea fără ca identitatea lui adevărată să fie dezvăluită. Și eu am fost atacat și jignit de alții, chiar Mihailc a amintit într-un mod subtil într-un mesaj adresat mie de "erezie, idiolatrizare", alții m-au făcut "fanatic" ș.a.m.d, dar ei au spus, ei au auzit, eu nu m-am simțit jignit pentru că nu mă consider așa. Înțelegi? Deci dacă ceea ce îți spune altul te face să te simți, există marele risc să și aibă dreptate. Legat de ecumenism, cred că tot la al doilea mesaj postat de tine, ții sa amintești de ecumenism; tu pe toate le explici prin prisma ecumenismului. Devine obositor și chiar obsedant...Nu știu cât de obiectiv am fost...iartă-mă că am îndrăznit să-ți spun și eu părerea, nu o lua ca pe un atac, ci doar ca pe un punct de vedere pe care poți să-l iei de bun sau să-l ignori. Rămâne la alegerea ta.

Last edited by ovidiu b.; 06.09.2012 at 20:10:21.
Reply With Quote