Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Am precizat că nu vreau să intrăm în polemici. Vezi că faci confuzii legate de afirmațiile mele și deformezi adevărul legat ceea ce am afirmat. Despre sfinții catolici eu am spus că prefer să rămân rezervat... uite aici un copy/paste din mesajul meu privat: "Despre sfintii catolici ma abtin sa comentez - nu cunosc, nu am studiat - decat sa vorbesc prostii mai bine ma abtin". Am vorbit de un anumit Sfânt nu de toți sfinții, iar când am vorbit de el am spus că "o fi sfânt", deci cu o oarecare reținere. Sper că acum îți este destul de clar. Ceea ce ai discutat cu mine pe privat frumos era să le ții pe privat.
|
Ovidiu, de fapt eu nu vreau sa intru in polemici, dar tu ai fost cel care a initiat polemica, nu eu. De multe ori mi s-a intamplat ca cineva sa ii ia apararea cuiva din spirit de solidaritate ecumenist, atunci cand discutam in contradictoriu. In special s-a intamplat asta cu eterodocsi, Theodor era de obicei prezent, dar nu critica de obicei, doar il lauda pe celalalt eterodox.
Nu am stiut ca doar mie mi-ai spus acea parere, nu mi-ai mentionat acest lucru. Ai spus de doi sfinti, Anton si Francisc, dar e un lucru bun ca nu esti convins de acest lucru.