View Single Post
Vechi 07.09.2012, 00:30:25
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Ovidiu, de fapt eu nu vreau sa intru in polemici, dar tu ai fost cel care a initiat polemica, nu eu.
Te-am rugat în mesajul inițial să nu te ataci și să ignori mesajul meu dacă consideri că nu-ți este de folos. Păcat că doar atât ai înțeles din mesajul meu. Păcat că nu vrei să privești altfel lucrurile, din alt unghi, nu din acela din care mereu să te simți atacat și imediat să dai replica.

Citat:
De multe ori mi s-a intamplat ca cineva sa ii ia apararea cuiva din spirit de solidaritate ecumenist, atunci cand discutam in contradictoriu.
Ceea ce îți spuneam, nu uiți să amintești de ecumenism în aproape toate mesajele tale. Te comporți ca acela căruia îi este frică de propia umbră. Nici nu mă miră faptul că alții nu omit să te mai articuleze când e cazul, probabil că ți-ai meritat-o.

Citat:
Nu am stiut ca doar mie mi-ai spus acea parere, nu mi-ai mentionat acest lucru. Ai spus de doi sfinti, Anton si Francisc, dar e un lucru bun ca nu esti convins de acest lucru.
Of, of ...trebuia să-ți spun din moment ce am discutat în particular? Din câte rețin am și precizat motivul discuției în particular. Nu prea ai scuze, dar treacă de la mine. Eu îți propun să lași lucrurile astea josnice, nu te fac mai ortox, nici mai antiecumenist. Așa cum tu pui problema despre ceea ce noi am discutat poate deforma adevărul sau se poate înțelege greșit.
Reply With Quote