View Single Post
Vechi 07.09.2012, 08:20:28
Laura19
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Categoric, acest pacat nu are scuza. Inaintea lui Dumnezeu nu conteaza ca esti fata sau baiat, desfranarea este la fel de urata. Am auzit la un Parinte (cred ca Parintele Nicolae Tanase) ca femeia datorita faptului ca zamisleste, ca poarta in pantece o noua viata, este extrem de important sa se pastreze curata, mai ales pentru misiunea si chemarea ei de mama. Mi s-a parut extrem de frumos, nu am privit niciodata lucrurile din acest unghi.
Pr.Tanase nu este singurul duhovnic care sa sutina asta, ceea ce inseamna ca este adevarat. Am gasit si explicatia pe baza stiintei(fizica cauntica). Am sa postez un link care contien un filmulet rusesc, in care se vb. despre mai multe lucruri-mama,copil,avort,feciorie- si explica de ce e importanta fecioria la fata. Sper sa te uiti si sa imi zici parerea ta despre informatiile din acest filmult:

Cine leagana copilul?

Citat:
Fecioria este o cinste, dar acum depinde de valorile fiecaruia, unii le percep rasturnate. Fata trebuie sa se pretuiasca, sa nu cedeze doar pentru ca spun baietii...nu conteaza ce spun ei, conteaza ce spune Hristos. In zilele noastre trebuie sa nu apleci urechea in stanga si in dreapta, sa incerci cat poti de mult sa pazesti poruncile si sa faci voia lui Dumnezeu.
Asa e cum spui tu. Numai ca ptr. o tanara de 15-17 ani, sa auda insulte si vada cum colegii de liceu rad de ea ptr. ca e fecioara sau nu se duce la petreceri, e greu. Trebuie sa fie un caracter puternic si sa aibe un sprijin in familie ptr. a trece peste aceste incercari. Tare rai mai sunt elevii din ziua de astazi.
Reply With Quote