Citat:
În prealabil postat de Decebal
Interpretarea ta este greșită, nu este susținută de argumente ci doar de fabulațiile tale pe care le inventezi permanent și le pui pe seama Bibliei, pe seama Bisericii Ortodoxe, dar niciodată nu o faci cu justificări clare din Biblie. Doar vii și arunci niște teorii aberante, care chipurile ar mai fi și adevărate, dar nu vii cu abslot nici o justificare biblică pentru a dovedi adevărul afirmațiilor făcute de tine. Persiști în continuare în a nu aduce justitificări biblice sau din Tradiție pentru afirmațiile pe care le faci și în a îți diminua sistematic și bruma de capital de credibilitate pe care o mai aveai. Deci după cum am spus, întâi ai vorbit despre un verset, cred din evanghelia după Ioan, după care ai sărit în mod nejustificat și fără nici un temei, fără vreo bază (dar vorba vine, în hermeneutica de baltă pe care o practici mai e nevoie de vreo bază? eu zic că nu, dictaturile tale ideologice nefundamentate pe Sfânta Scriptură și pe Sfânta Tradiție fiind "suficiente" pentru a institui și valida dogma) la pilda semănătorului.
Și stai liniștită, Biserica Ortodoxă este în Adevăr, tu ești cea care ești în rătăcire și în erezie și din câte am înțeles frecventezi ceea ce din punctul meu ortodox de vedere este o sectă.
|
Tu si cu Eugen ati incercat sa deturnati adevarul zicand ca semanatorul ar fi profetii VT iar samanta ar fi invatatura acestora despre Iisus. Ti-am aratat cu versete biblice si cu invatatura ortodoxa publicata pe chiar acest site cum ca nu spuneti bine, Semanatorul este Iisus iar samanta este Cuvantul Imparatiei. Si bine-nteles ca stiati si voi dar v-a scapat din prea multa preocupare de a ma contrazice, spunand astfel o greseala pe care nu am mai auzit-o la nimeni pana acum. Si de ce ati tinut mortis sa ma contraziceti? Doar pentru ca va deranjeaza faptul ca apostolii au fost trimisi sa culeaga de unde nu au semanat ei, ci a semanat Domnul. Deranjanta treaba pentru cei obisnuiti sa creada ca culegatorii ar fi de fapt semanatorii si ca atare samanta ar fi doar in curtea lor, pusa de ei insisi, in timp ce in afara nu ar fi nimic... Rezultat: insulte. Tipic (sau clasic, cum preferati)